Vreme čitanja: oko 1 min.

Čudna izjava najprovokativnije teniserke: "Mama mi kaže da pokazujem telo sve dok mogu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamilina strast je veća kada je u pitanju moda nego sam sport

  • 1
Kamila Đorđi Foto: AP/Tanjug/Instagram/camila_giorgi_official

Red tenisa, red mode... Tako bi, da je torta, mogao da se opiše život italijanske teniserke Kamile Đorđi - trenutno 52. igračice sveta!

Pre nekoliko dana je igrala turnir u Meksiku, da bi se vrlo brzo "prebacila" u svet mode koji joj, sudeći po izjavama, više prija.

Kamila je jedna od najseksi igračica i njen Instagram profil pun je provokativnih fotografija. Zanimljivo, za mnoge od njih zaslužna je njena majka Klaudija Fulone koja je ohrabruje.

- Moda je oduvek bila moja velika strast. Mnogo volim sport, ali više volim modu. Opsesija koja se na mene prenosi od detinjstva. Mama mi uvek govori: "Sve dok možeš da pokažeš svoje telo koristi prednost, jer posle nećeš moći to da uradiš."

Italijanka ima oko 733.000 pratilaca na Instagramu, dok je njen najveći teniski uspeh 26. mesto u karijeri. Kao i četvrtfinale Vimbldona 2018. godine. Pre dve godine je slavila na Kanada Openu, što joj je najveća titula u karijeri.

U nastavku pogledajte i neke Kamiline najatraktivnije fotografije sa društvenih mreža:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA