≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkaraz imao poruku za Đokovića nakon ispadanja u Pekingu, u nekoliko reči nešto obećao španskim novinarima

Vreme čitanja: oko 1 min.

O Sineru je imao samo reči hvale

  • 8
Novak Đoković, Karlos Alkaraz, Masters Sinsinati 2023 Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Drugi teniser sveta Karlos Alkaraz nije uspeo da se plasira u finale turnira u Pekingu, što ga je sputalo u poteri za vodećim Novakom Đokovićem, ali je obećao da će mu do kraja godine biti prioritet da ponovo dođe do prvog mesta na ATP listi.

- Nastavljam da jurim Novaka Đokovića na prvom mestu svetske liste. Cilj je da mu se što više približim - kazao je Alkaraz španskim novinarima nakon što je u polufinalu kineskog turnira poražen od Janika Sinera u dva seta.

Ponovo, kao i na US Openu, bio mu je zavoj oko butine.

- U drugom setu me nigde nije bilo, psihološki sam pao, a osećao sam i lakši problem sa butinom. Vučem tu povredu još od Ju-Es opena. Jedno je sigurno, u Šangaju ću morati bolje da igram. Nije ništa mnogo ozbiljno. Problem postoji, ali ne utiče na moju igru. Mislim da sam 100 odsto fizički spreman - naveo je Alkaraz.

O Sineru je imao samo reči hvale.

- Veoma je kompletan igrač, skoro sve radi sjajno, svakim udarcem te gura do limita. Moraš perfektno da igraš svaki udarac ako želiš da osvojiš poen. Snažne lopte vraća još snažnije. Njegov ritern je fantastičan, odlično servira i vrhunski se kreće. Zaista je teško pronaći način da se on pobedi - zaključio je Alkaraz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    4. oktobar 2023 | 08:39

    Alkaraz se prerano nakljukao steroidima i nabildovao telo do granice ludila. Tu više nema mesta za napredak za napredak već je sad to samo borba protiv grčeva. Pitanje je kako i čim hraniti i održavati steroidno telo. Kad je bio klinac trebao je da mu bude uzor Novak a ne Nadal. Jer Novak je najveći sportista - atleta na Svetu - svih vremena. 😅😂🤣😇👍🤙👎🦾💪🦾💪

  • Ned

    4. oktobar 2023 | 10:57

    mali se stvarno umislio....2 Grand Slama,a priča o sebi u istom redu kao o legendarnom Novaku,koji je najbolji svih vremena?? Šta rade očajni zapadni mediji, koji traže bilo koga da zauzda Srbina....Mali Alkatraz,još puno pure i mljeka da pojedeš pa se javi.

  • Veka

    4. oktobar 2023 | 10:54

    Mali misli da je popio svu pamet sveta.Trebo si ti Jos da pojes mleko,a ne neke druge stvari.Vrati se na mleko dok nije kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA