≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki šok za srpskog tenisera: Laslo Đere ispao u prvoj rundi turnira u Šangaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rano ispadanje našeg tenisera

  • 0
Laslo Đere Foto: AP / Tanjug

Laslo Đere je, nakon 137 minuta igre, pretrpeo poraz od Australijanca Rinkija Hiđikatea u prvom kolu turnira u Šangaju, rezultatom 7:6 i 7:5.

U drugom setu, pri vođstvu Japanca od 3:2, morao je da zatraži medicinsku pauzu zbog problema sa donjim delom leđa, što je zahtevalo intervenciju fizioterapeuta.

U prvom setu, Đere je imao nekoliko prilika za brejk u gotovo svakom servis gemu protivnika. Međutim, nije uspeo iskoristiti pet brejk lopti u trećem, sedmom i devetom gemu. Spasao je set loptu na svom servisu u 12. gemu i izborio taj-brejk, u kojem je nažalost Hiđikata bio bolji, osvojivši ga rezultatom 7:4.

U drugom setu, Hiđikata je napravio brejk u trećem gemu i stigao do vođstva od 3:1. Iako je Laslo pokušao da se vrati, imao je dve brejk lopte pri rezultatu 4:3, ali ih nije uspeo iskoristiti. Uspeo je izjednačiti na 5:5 brejkom, ali nažalost nije uspeo održati prednost. Hiđikata je stigao do brejka za 6:5, a zatim je sigurno odservirao za osvajanje seta sa 7:5 i konačnu pobedu.

U narednom kolu, Hiđikata će se suočiti sa četvrtim nosiocem, Grkom Stefanosom Cicipasom.

(Telegraf.rs)

Video: Staša i pored hendikepa ne odustaje od želje da zavlada tenisom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA