Vreme čitanja: oko 1 min.

"Novak je čudovište, neverovatan je u svojoj pedantnosti": Poznati teniser nahvalio Đokovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oduševljava sve generacije, ni stariji nisu imuni na našeg Novaka

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Davno penzionisani teniser Vali Masur je u svoje vreme uspeo da upadne u najboljih 20 tenisera svih vremena. Najbolji ranking mu je bila 15. pozicija 11. oktobra 1993. godine.

Sada je komentarisao Novaka Đokovića za koga veruje da bi uzeo kalendarski slem, da nije bilo Alkarasa.

- Gadi mi se da predviđam bilo šta protiv Đokovića. Zamalo je osvojio kalendarski Slem. Da je pobedio Karlosa Alkarasa na Vimbldonu, imao bi kalendarski Slem. Mislim da bi to bio izvanredan uspeh u njegovim godinama. Taj čovek je čudovište. Znamo da je i Rafa isto, kao i Rodžer, ali Novak je neverovatan u svojoj pedantnosti - rekao je stariji Masur.

Potom je dodao da zna koji su mu ciljevi.

- Čini se da apsolutno zna kako da se organizuje kroz dve nedelje da bi bio potpuno spreman kada je to najvažnije - u polufinalu i finalu Grend slemova. Radi to i tokom cele godine. On zna kako da upravlja svojim rasporedom, kada ide na Slemove, kako da upravlja svojim telom, svojim očekivanjima... Neverovatan je - dodaje penzionisani teniser.

Novak je nedavno savladao Danila Medvedeva na US openu, što je komentarisao penzionisani teniser.

- Ono što me je prosto oduševilo protiv Medvedeva u tom finalu, mislim da je došao do mreže 44 puta. Igrao je servis-volej oko 35 puta sa uspešnošću od oko 90 odsto. Igrao je na mreži poput Pata Raftera i Stefana Edberga zajedno - istakao je Masur.

(Telegraf.rs)

Video: Nole dobio blagoslov i ikonu jedne od najvećih svetinja srpskog narod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA