Vreme čitanja: oko 1 min.

Vilander iskritikovao Alkaraza: "On mora ponovo da počne da se zabavlja na terenu!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čak ni veliki Rodžer Federer to nije radio, Nadal sigurno nije, Đoković s vremena na vreme"

  • 1
Mats Vilander Foto: Marko Jovanović

Legendarni bivši teniser Mats Vilander, poznat i po tome što vrlo često komentariše dešavanja na ATP turu, komentarisao je aktuelno stanje u kom se nalazi Karlos Alkaraz.

Španac je u seriji ne tako sjajnih rezultata nakon osvojenog Vimbldona. Makar ne za standarde koje je počeo da uspostavlja.

Igrao je samo u finalu Sinsinatija tokom avgusta kada je poražen od Novaka Đokovića, ispadao je u polufinalima US Opena i Pekinga, baš kao i četvrtfinalu odnosno osmini finala u Torontu odnosno Šangaju.

Vilander je istakao da Alkaraz mora ponovo da počne da uživa dok igra.

- Najvažnija stvar koju on donosi na teren jeste osmeh. Kada je pritisak tu, on se uvek zabavlja, i to se vidi po tom osmehu. To je novina. Čak ni veliki Rodžer Federer to nije radio, Nadal sigurno nije, Đoković s vremena na vreme, ali ne na isti način. Alkaraz mora ponovo da počne da se zabavlja na terenu. Na terenu izgleda da je pod mnogo većom tenzijom od Vimbldona - rekao je Vilander.

Španac će učestvovati na turniru u Bazelu gde može da smanji razliku u odnosu na Novaka, koga očekujemo na terenu tek u Parizu.

(Telegraf.rs)

Video: Mats Vilander: Ako neko može da pobedi Nadala na Rolan Garosu onda je to Đoković!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    19. novembar 2023 | 12:30

    Ako je po tome, najvise se krevelji, cereka i zabavlja onaj Ben, amerikanac... Sav je blentav, dajte nekog normalnog. Siner je daleeeeko bolji i Rune. INTELIGENTNI KULTURNI MOMCI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA