Vreme čitanja: oko 1 min.

Senzacija u Stokholmu! Kecmanović izbacio prvog nosioca Runea u dva seta za plasman u četvrtfinale

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meč je potrajao nešto manje od sat i 45 minuta

  • 1
Miomir Kecmanović Foto: Telegraf.rs

Kakav rezultat za Miomira Kecmanovića u Stokholmu! Srpski teniser je uspeo da izbaci sa turnira 6. tenisera na planeti, Holgera Vitusa Runea u dva seta za oko sat i 45 minuta igre - 2:0 (7:6, 6:2)!

Nestvarno je odigrao Miša, daleko od svojih partija u prošlih par nedelja, koje nisu bile baš sjajne, pa je uspeo da baci na kolena sjajnog mladog Danca.

U prvom setu je odmah krenuo da stvara pritisak i mogao je do brejka na 2:2 kada je imao i pet brejk lopti. Kada ih nije iskoristio, otišlo se u tajbrejk, a tamo je presudio mini-brejk napravljen na samom startu u korist Kecmanovića.

Drugi set je brejkom otvorio Rune, ali je to bilo sve od njega na ovom meču. Potom su usledila tri brejka Miše za vrlo ubedljiv trijumf i plasman među osam najboljih.

Inače, Rune je bio prvi nosilac, a Miša će sada biti favorit, jer u četvrtfinalu igra protiv boljeg iz meča Elijas Imer - Dino Prižmić.

(Telegraf.rs)

Video: Novak se oglasio povodom kraja sezone: Evo šta ga čeka od trunira

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA