≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadal: "Nisam zamišljao da će Đoković to da uradi, Alkaraz je imao odličnu priliku da ga spreči"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Moramo Đokoviću da čestitamo na svemu što radi", poručio je Rafa

  • 9
Novak Đoković Rafael Nadal Rolan Garos Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal dao je jedan intervju za agenciju EFE u kojoj je najviše govorio o svom trenutnom stanju i potencijalnom povratku na teren!

Priznao je Rafa da i dalje oseća bolove, da postoji mogućnost da ipak ne zaigra na Australijan openu, a dotakao se i Novaka Đokovića.

Tačnije, odgovorio je na pitanje da li je očekivao toilu razliku između Novaka i ostalih igrača.

- Svi znamo da je Đoković ono što jeste i da je postigao nešto istorijsko, nešto što nikada ranije nije postignuto i ostaje samo da mu čestitam. Zamišljao sam Đokovića da osvoji grend slem, ali nisam ga zamišljao da osvoji tri jer mislim da tamo je još jedna mlada generacija koja je veoma moćna. Pa, mislim da je Karlos (Alkaraz) imao odličnu priliku na Rolan Garosu da spreči Đokovića da osvoji tri, ali nažalost ono što mu se desilo fizički... Iako je kasnije nadoknadio i postigao nešto istorijsko za naš sport, na Vimbldonu, i srećan zbog toga.

Čini se da je Alkaraz jedini u svojoj generaciji sposoban da se suoči sa Đokovićem, mada Nadal ističe i neke druge igrače.

- Verujem da je Karlos superiorniji od ostalih i realnost je da Novak ima ogromne zasluge i moramo da mu čestitamo na svemu što radi, što sam ranije rekao, nešto što nikada ranije nije urađeno. Mislim da ima i drugih igrača sa visokim nivoom kao što je Janik Siner, kao i drugi, Holger Rune koji je dobro počeo sada ima nešto slabije rezultate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tx

    20. oktobar 2023 | 13:45

    CRKNI OD MUKE

  • Caslav

    20. oktobar 2023 | 13:33

    Tako je cestitaj tati!

  • XXXL

    20. oktobar 2023 | 14:38

    Ja njemu nista ne verujem. Zarse nije vise izjavljivao da je povreden I da ima bolove, a par dana iza toga trcao I igrao kao najzdraviji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA