≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadal progovorio o povratku na teren i Australijan Openu: "Sve je zakomplikovao..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španski teniser nije još uvek siguran kada se vraća na teren

  • 2
Rafael Nadal, Australijan open Foto: AP/Tanju

Španski teniser Rafael Nadal odgovorio je Kregu Tajliju nakon što je direktor Australian Opena tvrdio da će se on vratiti i zaigrati u Melburnu. 

Nadal je istakao da je direktor Australian Opena stvar "veoma zakomplikovao" time što je najavio njegov povratak u januaru. Zanimljivo, Nadal je planirao povratak na prvi Grand Slam sezone, ali Španac i njegov tim su kasnije demantovali te tvrdnje i rekli da 37-godišnjak nema tačan garantovani datum povratka.

Nadal je bio van takmičenja od ovogodišnjeg Australian Opena u januaru. Tadašnji branilac titule, zadobio je povredu kolena tokom poraza u drugom kolu od Mekenzija MekDonalda. Nakon neuspelog pokušaja povratka za sezonu na šljaci, Nadal je u maju najavio da završava sezonu. U junu je podvrgnut artroskopskoj operaciji.

Španac sada trenira sa nadom da će se vratiti u 2024. godini, što potencijalno može biti poslednja sezona njegove teniske karijere. Povratak Nadala činio se sigurnim kada je šef Australian Opena tvrdio da je razgovarao s Špancem.

Nadal je kasnije potvrdio da to nije tačno, i sada je izdao odgovor Tajliju.

- Da, bilo je malo pretenciozno. Imam veoma dobar odnos s njim i razumem njegovu uzbuđenost, kao i uzbuđenje koje vlada u vezi sa Australian Openom, koje sigurno nije veće od uzbuđenja koje osećam prema odlasku tamo.

(Telegraf.rs)

Video: Nadal nakon poraza u Parizu: "Nemam ništa drugo u glavi nego da igram u Torinu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    20. oktobar 2023 | 18:05

    Uvek može da skuplja loptice ako baš želi na teren.

  • Рафа

    20. oktobar 2023 | 17:39

    је завршио каријеру, само нема м... да то призна и себи и јавности.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA