Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo moguće? Karlos Alkaraz tražio 800.000 dolara samo kako bi se pojavio na turniru u Beču

Vreme čitanja: oko 1 min.

Organizatori su odmah odustali

  • 7
Karlos Alkaraz Foto: WANG Zhao / AFP / Profimedia

Trenutno najbolji mladi teniser iz plejade nove generacije, Karlos Alkaraz povukao se sa turnira u Bazelu naredne sedmice zbog povrede, a iz susedne Austrije stižu šokantne vesti od organizatora turnira u Beču.

Naime, kako piše tamošnji Der Standard, Karlitos je tražio basnoslovnih 800.000 dolara samo da bi se pojavio i učestvovao na turniru!

Naravno, organizatori su momentalno odbili ovaj suludi zahtev španskog tenisera, koji se potom odlučio za Bazel, ali je otpao i sa njegovog spiska zbog pomenute povrede. Ova dva turnira se inače igraju tokom naredne sedmice.

Pošto je nagradni fond za turnir u Beču 2.400.000 dolara, a da pobedniku sleduje 450.000 dolara, onda i ne čudi što su organizatori rešili da "odjave" Alkaraza kojem bi morali da isplate gotovo duplo veću sumu za učešće nego onu koja bi sledovala pobedniku.

Tačno je da je mladi Karlitos sada magnet za publiku, ali je isto tako jasno da turnir ne bi mogao ništa ni da zaradi ukoliko bi zaista toliko dao na dovođenje samo jednog tenisera.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Đuričić pričala i o Novaku, vaterpolistima, Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA