≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši trener Ane Ivanović: "Trijumf Nadala na AO je jedno od najvećih dostignuća u istoriji sporta"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ističe Ginthart i to da će Novak uzeti još 3-4 GS

  • 2
Hajnc Ginthart Foto: Šimánek Vít / ČTK / Profimedia

Nemac Hajnc Ginthart, nekadašnji trener Ane Ivanović, uverem je da će Novak Đoković osvojiti još najmanje tri ili četiri Grend slem titule do kraja karijere!

Istovremeno je dao i jednu zanimljivu izjavu vezanu za Australijan open i trijumf Rafaela Nadala sa kojim se, verujemo, mnogi neće složiti.

- I dalje mislim da Novak može da osvoji tri ili četiri GS. Na kraju krajeva, to se često dešava veoma brzo. Ako pogledate kako je Nadal osvojio Australijan open prošle godine, to je bilo jedno od najvećih dostignuća u istoriji sporta. Ali za postizanje tako nečega potrebna je dodatna energija, koju kao stariji igrač više ne možete da zamenite posle određenog dana - rekao je Ginthart i dodao:

- Iskustvo pokazuje da se to dešava veoma brzo. Održavate i održavate nivo - i odjednom više ne radi. Usporiš, uvek ti fali dvadeset-trideset centimetara. To ne zvuči mnogo, ali svetovi su razdvojeni.

Đoković cilj u 2024. biće da osvoji svoj 25. Grend slem i da postane prvi teniser koji je dostigao te slem brojeve. Podsetimo, samo još Margaret Kort ima 24.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kraljevčanin

    24. oktobar 2023 | 12:50

    Naravno da je Nadalavo pobeda "najveće svetsko dostignuće" ali ne zato što je on pobedio nego je to dostignuće najveće svetske sporske nepravde u svetskom tenisu i prema Novaku Đokoviću kao najboljem svetskom teniseru, nisu ga ni tako uspeli slomiti. Da je Đokoviću bilo omogućeno da igra iako je došao u Australiju o tog "Nadalovog dostignuća" ništa bilo ne bi.

  • Lord

    24. oktobar 2023 | 12:52

    Da nema hemije,malo sutra bi osvojio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA