≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šou na Novakovoj konferenciji! Novinar: Molim te, pomozi mojoj ženi! Đoković: Nisam doktor, ali...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije samo Nole imao stomačnih problema

  • 10
Novak Đoković Printskrin: Youtube/DjokerNole Media

Iako je tokom čitavog turnira imao stomačnih problema, Novak Đoković je na kraju uspeo da se domogne trofeja u Parizu i sa 2:0 us etovima pobedi Grigora Dimitrova!

Nedugo nakon tog trijumfa, Đokvić se našao na konferenciji za medije i tamo je dobio zanimljivo pitanje vezano baš za te stomačne pobleme.

A pitanje je glasilo: Čestitam Novače. Verujte mi, veoma je ozbiljno. Supruga mi je poslala poruku sa pitanjem da li možete da mi kažete kako ste se oporavili ili koje ste lekove uzimali, jer mnogi ljudi ima stomačne tegobe. Nažalost, ona mnogo pati zbog toga. Rekla mi je da ćeš možda moći da joj pomogneš.

Usledio je i Noletov diplomatski odgovor.

- Nisam lekar i zato ne mogu da dajem medicinske savete (smeh). Pretpostavljam da su svi različiti, ali znate, za mene je hidratacija ključna, zaista. Ne mogu da govorim u ime vaše žene ili bilo koga drugog, koja vrsta leka pomaže ili ne pomaže - rekao je Đoković i dodao:

- Znate, ovih dana nisam mogao da jedem, pa sam jeo samo jednom dnevno, a ponekad nisam ništa. Držao sam se tečnosti, jer je sve što sam stavio u usta vrlo brzo nestalo (smeh). Ali iskusio sam bolove u stomaku kao i bilo ko drugi. Možda je za mene to trajalo manje nego za vašu ženu, nisam siguran, ali to su bila tri-četiri dana žestoke borbe. Nedelja je prvi dan kada osećam da je to iza mene.

(Telegraf.rs)

Video: Novak rutinski protiv Dimitrova, ovo su najbolji poeni sa meča: Đoković je kralj Pariza po 7. put!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Južni

    6. novembar 2023 | 07:56

    Kralju sa Istoka bistrog oka hitrog skoka,živeo ti nama godina sto i nek te čuva Bog!

  • Jedan je Novak

    6. novembar 2023 | 07:37

    Kad si poznat i uspešan ne smeš ni na s... e da ideš, ni da budeš bolestan od nečeg odmah sumnja, podozrenje jer zaboga gde Nole sme da bude bolestan, povređen jednostavno mora da glumi i kad mu nije dobro da je ok da ne bi bilo raznih provokacija.

  • DD

    6. novembar 2023 | 10:23

    Ovo je bilo provokativno pitanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA