Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuzi pišu: "Biti Đokovićev navijač nosi rizik, tragedija je za dlaku izbegnuta"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sam Novak je na kraju tešio uplašenu navijačicu

  • 3
Novak Đoković Foto: Joly Victor/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najbolji svetski teniser Novak Đoković našao se u neočekivanoj situaciji tokom mastersa u Parizu, kada je morao da teši jednu devojčicu koja je zabrinula sve!

Naime, fotograf sajta "welovetennis.fr" svedočio je neprijatnom iskustvu koje je viđeno posle finala, gde je jedna devojčica doživela neprijatan trenutak i ostala zarobljena u naletu navijača.

Uz naslov "Biti Đokovićev navijač nosi rizik, tragedija je za dlaku izbegnuta", pomenuti sajt objašnjava šta se sve dešavalo u Bersiju u tim trenucima.

Fanovi koji su želeli da vide ili dodirnu Đokovića napravili su pravu pometnju, a navodi se da je jedan vatrogasac uspeo da reaguje veoma brzo i spasio je devojčicu od "naleta mase."

Nedugo zatim, tu devojčicu lično je tešio sam Đoković - što možete pogledati na fotografijama OVDE.

Podsetimo, Novak je sa 2:0 savladao Grigora Dimitrova i sada je samo na pobedu na Završnom mastersu u Torinu od prvog mesta na ATP listi na kraju godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 321

    7. novembar 2023 | 08:55

    Ne vidim da ga svi mrze? Poginuce u stampedu za autogram..

  • Mihailo

    7. novembar 2023 | 09:32

    Zapad, zapad, zapad-Evropa + Amerika=jedno te isto=prevrtljivost, laž, prevara, lopovluk. Mrze Đokovića dok traje meč a kada se završi njima treba autogram i zbog tog autograma, malopređašnji mrzitelji postaju Novakovi ljubitelji, jer njima je stalo do tog potpisa čak i po cenu TUĐEG ŽIVOTA. Ja obožavam Novaka ali verujte nikad i nikad, ne bih tražio od njega ili bilo koga autogram, što će mi, aman, ta zvrljotina. Međutim oni pridaju značaj nevažnim stvarima i to kao da ima važnost u nihovom društvu. Meni to liči na bolest. Ne znam kako se zove ali je bolest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA