≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinar pitao Đokovića da li će trenirati Runea jednog dana: "Ne znam koliko dugo je spreman da igra..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Igram na visokom nivou, motivisan sam i dok god je to slučaj nastaviću da se takmičim i da igram na najvećim turnirima"

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Jedan dan nas deli do početka završnog turnira sezone na ATP turu u Torinu. Novak Đoković je postavljen za prvog nosioca i brani titulu osvojenu prošle godine.

U slučaju samo jedne pobede on će zadržati i matematički prvo mesto na listi na kraju kampanje. Priliku da to učini imaće već u nedelju uveče protiv Holgera Runea.

Njih dvojica su nedavno igrali međusobno u četvrtfinalu turnira u Parizu i tada je Nole prošao dalje uz jedan prepušten set.

Na konferenciji za medije uoči novog susreta danski novinar je postavio zanimljivo pitanje srpskom asu. S obzirom da njih dvojica imaju isti stil on ga je upitao da li će možda jednog dana biti Holgerov strateg. Nole je šaljivom tonu istakao:

- Ne znam koliko dugo je spreman da igra da bi se to dogodilo - rekao je Đoković u šaljivom tonui potom nastavio:

- Šalim se malo, deluje mi da je ta misao za mene još uvek daleko. Igram na visokom nivou, motivisan sam i dok god je to slučaj nastaviću da se takmičim i da igram na najvećim turnirima.

Rune trenutno sarađuje sa Novakovim bivšim trenerom Borisom Bekerom, o kom Srbin ima najbolje mišljenje.

- Boris je sjajan trener i sjajna osoba za Holgerov tim. Tu je, sluša nas, pa moram da pazim šta pričam. Da, rekao sam da je naš stil igre dosta sličan, krećemo se dobro, branimo se, kompletan je igrač. Na terenu donosimo intenzitet i energiju i radujem se našem meču. Svaki put je bilo neizvesno, očekujem tako i sada - izjavio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Nole bio na ivici poraza, posle pomoći lekara otišao u četvrtifnale Pariza: Najbolji potezi sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA