≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković blistao posle pobede u Torinu: "Zahvalan sam što sam otac dva divna anđela koja mi daju snagu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Oduvek sam želeo da igram pred njim"

  • 1
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Da li je iko sumnjao da će Novak Đoković ponovo biti vladar sveta? I da će ponovo osvojiti Završni masters u Torinu. Ukoliko je bilo neke kakve dileme bilo on ih je raščistio poslednjeg dana u nedelji sjajnim trijumfom protiv Italijana koji ga je prethodno porazio.

Nole je bio presrećan posle trijumfa i u izjavi je istakao da je morao da promeni pristup protiv Sinera u odnosu na meč u grupi.

- Jako posebna, jedna od najboljih sezona koje samo imao u životu bez dileme. Kruna je pobeda protiv lokalnog heroja Janika koji je igrao izuzetan tenis ove nedelje. On je fenomenalan. Jako sam ponosan. U poslednja dva dana kako sam igrao protiv Alkaraza i Sinera protiv dva najbolja igrača na svetu pored mene i Medvedeva, kako su igrali, morao sam da pojačam i dobijem mečeve, a da ne čekam da mi oni eventualno predaju pobedu. Taktički sam danas igrao drugačije nego u grupi protiv Janika i sve u svemu fenomenalna nedelja.

Prokomentarisao je Đoković i kako je to igrati pred Stefanom i Tarom, koji su prema njegovim rečima njegova glavna snaga.

- Oni su tako dobri, poslednjih par dana gledali su tenis i oduševljen sam. Oduvek sam želeo da igram pred njim. Od kada su postali svesni šta se dešava i tako sam zahvalan što sam otac dva divna anđela koji mi daju toliko ljubavi u životu i oni mi daju snagu - izjavio je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Novak se osvetio Sineru, demolirao ga i osvojio svoj 7. završni Masters u karijeri: Najbolji poeni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бонвиван

    19. novembar 2023 | 20:53

    Промоција старих вредности породица,деца, духовност,право славље долази са југа!!☺️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA