≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rodžer Federer u suzama, emocije su eksplodirale kao nikad: Dve legende oduševile publiku u Švajcarskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki momenat za nekadašnjeg tenisera i velikog tenora

  • 6
Rodžer Federer Printscreen: Twitter/@LavanyaVocalNEW

Italijanski tenor Andrea Bočeli održao je koncert u Cirihu ovog ponedeljka uveče, a sam koncert, pored izvanrednog izvođenja obeležio je i momenat kada je na scenu izašao legendarni teniser Rodžer Federer

"20 Minuten" prenosi da je pevač dobio poruku u slušalicama kratko pre kraja svog izvođenja da je u publici slavni teniser.

- Imamo živu legendu u publici večeras -obratio se prisutnima, a Federer je izašao na scenu.

Rodžer Federer bio je dirnut do suza pevanjem Andreje Bočelija u ponedeljak uveče i nije mogao da obuzda emocije. Tako, Švajcarac je zaplakao tokom izvođenja jedne od numera.

Pogledajte kako je sve izgledalo na licu mesta:

Federer je bio aktivan od 1998. do 2022. godine. Tokom svog vremena na terenu, osvojio je impresivnih 20 Grend slem turnira, šest završnih šampionata i 28 ATP Masters 1000 titula. Švajcarski majstor takođe je držao prvu poziciju na ATP rang listi 310 nedelja, što je drugi najduži period kod muškaraca.

Nakon što je završio karijeru u septembru 2022. godine, Federer uživa u svom životu, posebno u društvu muzičkih zvezda. U julu 2023. godine, pridružio se britanskom rok bendu Coldplay tokom njihovog koncerta u Cirihu. Švajcarac se takođe sreo sa pevačem i pijanistom Eltonom Džonom.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković o pritisku: "Ojačali su me dueli sa Nadalom, Rodžerom i Endijem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    21. novembar 2023 | 18:59

    Setio se Novakovih rekorda pa suza suzu stiže.......

  • eNL

    21. novembar 2023 | 19:01

    mislim takođe da Rođo plače što ga nisu pustili da diže mrežu ono kad servira Nole 😃😃😅

  • eNL

    21. novembar 2023 | 18:56

    E vala mogao je Rođa i da stigne da gleda finale u nedelju kad je igrao Novak i Sinner 😀zamislite da je baš tako uradio i da je Rođo onako iz “ neznanja “ uleteo na teren da odigra i on na Sinnerovu stranu 😀😀i opet izgubi 😃 A pošto je bio u ponedeljak na koncert , ovo ti je neki pevač Ko Era Ojdanić kod nas, mora da je pomislio Rođo na finale ono onomad kad je bilo 40:15 i promaši li , promaši Rođa … te ga pogodi opet a nikako da zaboravi to breee ova Rođa 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA