Vreme čitanja: oko 1 min.

Potencijal protivnik Srbije tvrdi: "Pobeda protiv Novaka mi je najveća u karijeri, o tome sam sanjao kao dete"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Museti bi u subotu mogao da igra za Italiju protiv Srbije

  • 0
Lorenco Museti, Novak Đoković Foto: JEAN CATUFFE / AFP / Profimedia

Jeste Novak Đoković indirektno najavio da će Srbija osvojiti Dejvis kup ove godine, jeste i da smo zbog njega neka vrsta favorita, ali daleko od toga da će našim momcima biti lako da preskoče tri prepreke!

Prva je u četvrtak, rival je Velika Britanija, i u slučaju trijumfa u subotu Srbiju čeka bolji iz duela Italija - Holandija.

Italijani su na papiru teži rival, pogotov što u sastavu, pored Janika Sinera, imaju i Lorenca Musetija koji je Novaka pobedio o Monte Karlu.

- Imao sam dobru sezonu na šljaci i travi. Naravno, nisam završio ovu sezonu onako kako sam hteo, ali osećam da je deo mene porastao. Dosta stvari se izmenilo, dosta toga sam uradio prvi put u životu. Zasigurno, ta pobeda protiv Novaka mi je najveća pobeda u karijeri. O tome sam kao dete sanjao, to je bilo ostvarenje velikog cilja. Sada sam spreman za Dejvis kup i zaista sam srećan što sam ovde u Malagi.

Museti će se verovatno sastati sa drugim reketom Srbije, dok je procenjeno da bi Đoković u eventualnom polufinalu sa Italijanima igrao protiv Janika Sinera protiv kojeg je igrao dva puta na završnom Mastersu u Torinu - poražen u grupi, a onda slavio u duelu za titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA