≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvat "trenirao" Novaka pre 17 godina, bio na Nadalovom rođendanu, sada navija za Srbiju u Dejvis Kupu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki broj navijača došao je da vidi Novaka

  • 1

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno je u Malagi gde se sa Dejvis Kup reprezentacijom Srbije bori za novi trofej. 

Sam dolazak srpskog tenisera u Španiju, privukao je veliki broj navijača, a sa jednom od njih, Mladenom, Telegraf je imao prilike da porazgovara.

- Pobeda Novaka i Đera - kaže kratko svoja očekivanja i dodaje:

- Došli su ljudi sa Balkana. Novak je internacionalan. On je čovek i van svega je. Novak nije samo dobar igrač, on je dobar čovek.

Potom, Mladen je ispričao anegdotu kada se, sasvim slučajno, našao u ulozi Novakovog trenera davne 2006. godine.

- Gledao sam Novaka 2006. godine protiv Fernanda onzalesa. Tada, vodio je 2:0, a onda je kiša prekinula i onda je nastavio da igra. Posle, usledilo je 2:2. Kada se vratio posle prekida, vikao sam: Prestani da igraš tako, igraj felšove" i on je igrao felšove i dobio utakmicu. Kasnije je došao do mene i dao mi peškir.

Mladen je otkrio i kako je sreo Nadala.

- Bio sam na Nadalovom rođendanu 2005. godine, na Šanzlelizeu. Prijatelj mi je bio glavni šef u piceriji. Došli smo tamo, ja sam imao jednu super sliku Nadalovu koju sam hteo da mu poklonim. Ja sam mu poklonio, a oni su nas pozvali da popijemo sa njima piče. Pitali su nas i da li smo sutra tu i da li imamo karte, ali ja i žena nismo mogli da ostanemo.

(Telegraf.rs)

Video: Novak trenira zajedno sa Krajinovićem: Filip na terenu posle dosta vremena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    24. novembar 2023 | 04:28

    Secam se ovog meca sto pominje ovaj gospodin, ako se ne varam bilo je 9-7 za Novaka u petom setu, jako bitan mec za Novakovu karijeru i proboj u teniski vrh, i prva pobeda Noleta nad nekim igracem iz Top 10, Gonzales je tada bio deveti na svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA