Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta je Italija zaradila plasmanom u finale Dejvis kupa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogata svota novca za italijansku selekciju

  • 1
Novak Đoković, Janik Siner Foto: Tanjug/AP

Italija je u finalu Dejvis kupa! Naši teniseri nisu uspeli da sruše Azure, pošto su Miomir Kecmanović i Novak Đoković poraženi u odlučujućem dubl meču od Janika Sinera i Lorenca Sonega.

Italijanska selekcija ostvarila je veliki uspeh, tako da se može reći da će sutra pokušati da ispiše istoriju. Australijanci na papiru deluju i kao dosta lakša prepreka, ali naravno, u igru će sada ući i umor koji sigurno Azuri osećaju.

A samom pobedom protiv Srbije, italijanskom nacionalnom Dejvis kup timu sleduje i veoma bogata novčana nagrada, koja sutra može i dodatno da naraste.

Naime, plasmanom u veliko finale, Italija je sebi obezbedila 1.500.000 američkih dolara.

A ukoliko bude sutra slavila protiv Australijanaca, dobiće na tu sumu još 600.000 dolara, pošto pobedniku sleduje suma od 2.100.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Luda proslava Srbije i Kecmanovića: Ludovalo se uz "Veseli se srpski rode"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko u prolazu...

    25. novembar 2023 | 21:19

    Smešno. Novak je zaradio 4.5 miliona od Završnog turnira u Torinu. Ne govori ništa o Novaku, već o smešnim nagradama za Davis cup i o značaju koji mu pridaju. Ekipi Srbije svaka čast, dali su sve od sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA