Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova fotografija će dugo i jako boleti sve Srbe: Sve je bilo tako blizu, a tako daleko za Đokovića i družinu...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva tuga...

  • 7
Novak Đoković Siner Foto: Tanjug/AP, Sport klub

Dejvis kup reprezentacija Srbije je doživela pravi peh u polufinalu ovog takmičenja protiv Italije, gde je naša reprezentacija imala vođstvo od 1:0, kao i izglednu priliku da prođe u finale, pošto je Novak Đoković imao meč, ali...

Nije uspeo Novak Đoković da savlada Janika Sinera, čoveka s kojim je imao i nedavno dva meča na završnom Masters turniru u Rimu, gde je jednom poražen (u grupnoj fazi), da bi potom slavio u velikom finalu i tako došao do svog sedmog trofeja.

Ipak, ovoga puta Novak Đoković nije uspeo da pobedi, loše je ušao u meč, lope je odigrao taj prvi set u kom je dozvolio Italijanu da napravi brzi brejk, te da osvoji ovaj prvi deo meča sa 6:2. Potom se vratio, odigrao je sjajan set i sve je ponovo bilo "na nuli".

Tada je došao red i treći set, onaj odlučujući, gde su obojica igrala strpljive. Siner se mučio dosta, loše je servirao, te svaki put kada je mislio Đoković da ga ima, nekako bi se izvukao, sve do tog 10. gema.

Janik Siner je servirao, ali je Đoković imao tri meč lopte. Ali... Nije iskoristio nijednu, potom je izgubio i svoj servis, da bi na kraju izgubio i meč.

Odmah zatim, Đoković je sa Kecmanovićem igrao u dublu, gde su takođe pretrpeli poraz i tako je naša reprezentacija eliminisana u polufinalu.

Čini se kao da će upravo slika, gde Đoković ima tri meč lopte dugo, dugo proganjati sve...

Novak Đoković, Janik Siner Momenat kada se sve okrenulo... Foto: Sport klub

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković posle poraza od Italijana: "Tragičar sam"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    26. novembar 2023 | 20:10

    Glavu gore! Idemo dalje!!!

  • Dragana

    26. novembar 2023 | 20:52

    Veseli se SRPSKI RODE,ziv bio Novace,kralj kraljeva! Idemo u nove pobede!

  • Olja

    26. novembar 2023 | 20:24

    Nema sta da boli ...Novak je zaradio dovoljno , divno je igrao u ovoj godini i na prvoj je poziciji ... nema razloga ni za koga da je nrzadovoljan ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA