Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković nije prekršio pravila anti-doping agencije: Stigla potvrda da je Novak sve uradio po pravilima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasili su se zvaničnici za eminentni francuski list "L'Ekip"

  • 4
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Mnogo polemike povelo se nakon što se najbolji teniser sveta, Novak Đoković susreo sa anti-doping kontrolom pred svoj meč na Dejvis kupu protiv Velike Britanije, a posle čega je i sam na konferenciji za medije istakao da mu se tako nešto nije dogodilo za čitavu njegovu karijeru.

Mnogi strani mediji su ga sramno zbog toga napali i tražili suspenziju zbog toga što je Đoković prema njihovom mišljenju navodno odbio da bude testiran, ali je danas stigla i definitivna potvrda da je naš najbolji teniser sve uradio po pravilima.

Naime, Svetska anti-doping agencija (WADA) kontaktirana je od strane eminentnog francuskog sportskog lista "L'Ekip", a zvaničnici su saopštili da igrači imaju pravo da odaberu da li žele da budu testirani pre ili posle meča i da je to apsolutno na njima.

- Na Dejvis kupu, ekipe se obaveštavaju o tome pre samog susreta. To dopušta igračima da izaberu da li žele više da se testiraju pre početka meča ili posle. Imaju izbor. Igrači više vole to odmah da obave, jer ih to oslobađa nakon meča, što nije loše. Izbegavaju da ostaju u samom objektu previše dugo nakon što se susret završi - rekli su oni za "L'Ekip".

(Telegraf.rs / S. T.)

Video: Novak Đoković posle poraza od Italijana: "Tragičar sam"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keka

    27. novembar 2023 | 22:14

    Zlobnici samo traze razlog za provokacije,uvrede. Ne mogu da podnesu sto nisu postigli u svom zivotu ono sto je Novak jedan vanserijski igrac iz Srbije je to uradio.Hrabrost im je u eliminaciji bez igre.Bravo za nasu reprezentaciju I Novaka koji to sticking podnosi.

  • Laki

    27. novembar 2023 | 21:53

    Pa uspeli su da ga dezorjentisu i da izgubi.

  • Rade

    29. novembar 2023 | 15:42

    Lažovi treba da odgovaraju 🐓🐓🐓🐓🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA