Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša Grend slem šampionka i 1. igračica sveta: "Đoković dominira jer se nije vakcinisao"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pandemija nije bila prijatelj Novaku..."

  • 1
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Nekadašnja bivša teniserka i proslavljeni trener Rene Stabs govorila je o Novaku Đokoviću i tajni njegovog uspeha u ovoj godini, kao i o produžetku karijere.

Ona je veliki ljubitelj lika i dela srpskog tenisera. Naprotiv, njeni komentari često su bili otrovne strelice na konto najvećeg svih vremena.

Kritikujući Noleta ona je bila malo grublja u svojim izjavama pa se učinilo da moža „pljulje“ Đokovića zbog toga što se nije vakcinisao, sada kaže da je tajna njegove dominacije u tome što nije vakcinisan.

Govorila je o organizaciji mladih tenisera u danšnje vreme i dominaciji Novaka. Kako je objasnila Australijanka, dok su drugi igrali turnira tokom pandemije, Đoković se odmarao. I sada ta njegova svežina dolazi do izražaja.

- Igrači kao što su Kasper Rud bi trebalo da malo bolje prave sebi raspored. To je, recimo, razlog zašto Novak dominira poslednjih godin - koja se potom dodatno osvrnula na pandemiju, koja nije bila prijatelj Novaku, ali mu je indirektno pomogla.

- Pandemija nije bila prijatelj Novaku. Ali, to što se nije vakcinisao i nije mogao da igra na tri od četiri Grend slema i verovatno da ih osvoji mu je produžilo karijeru. Dok su drugi igrali, on je mogao da odmara svoje telo za sve to vreme i zato smatram da mu je sve to pomoglo. Iako verujem da bi on više voleo da je mogao da igra - objasnila je Stabsova, koja je inače u dublu bila četvorostruka Grend slem šampionka, a svojevremeno i prva igračica sveta u dubl konkurenciji.

(Telegraf.rs N.M.)

Video: Novak "dirigent": Ovakvu reakciju Đokovića na teniskom terenu nikada niste videli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    7. decembar 2023 | 08:18

    Naravno da nije, čovek je pametan i misli svojom glavom, nije kao ostali hteo da učestvuje u najvećem eksperimentu i najvećoj prevari svih vremena, nadam se danu da će svi koji su učestvovali u ovom nacističkom poduhvatu odgovarati, naravno i svi "novinari" za svoja nedela i širenja laži po narudžbini farmakomafije, ako je direktno, njihova pokolenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA