Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada su čuli da je Kirjos otvorio "Onlyfans" nalog, svi su se zapitali samo jednu stvar

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne interesuje ih ni Kirjos toliko, već njegova devojka

  • 1
Nik Kirjos Printskrin: Instagram/costeenhatzi

Objavio je Nik Kirjos nedavno da je otvorio nalog na "Onlyfans" platformi, te je na taj način poprilično iznenadio javnost! Istovremeno, istakao je da "nije imao pameti" kada je to uradio!

Ipak, Kirjos je priznao da će pokušati maksimalno da iskoristi pomenutu mrežu i prvi korak je bila objava da neće igrati na Australijan openu.

Međutim, ono što posebno kopka javnost, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, jeste to da li će Nik "preći granicu" i, zajedno sa devojkom Kostin Haci, zarađivati i na golišavim fotkama.

Sudeći po njegovim izjavama, ni to nije daleko:

- Želim da kreiram, produciram, usmeravam i posedujem sadržaj. To je budućnost. Godinama sam razgovarao direktno sa svojim fanovima i znam šta žele da vide. Naravno, biće uključene teniske loptice, saveti, trikovi i iza kulisa, ali će takođe moći da vide sve moje strane. Igre, tetovaže, moja intimna strana – sve je na stolu i povešću fanove na vožnju - poručio je Kirjos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA