Vreme čitanja: oko 1 min.

Rafael Nadal najavio kraj karijere!

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prethodno je Rafa i zvanično potvrdio da će se početkom 2024. godine vratiti tenisu

  • 5
Rafael Nadal, Australijan open Foto: AP/Tanju

Španski teniser Rafael Nadal ponovo je govorio o svom povratku na teren, ali je takođe otkrio i da bi naredna sezona, mogla biti njegova poslednja.

- Postoje dobre šanse da će mi ovo biti poslednja godina... Postoji i šansa da ću igrati samo šest meseci. Trenutno ne mogu da odgovorim na ova pitanja. Mogu samo da kažem, da ću se vratiti da se takmičim- rekao je Nadal za "Sport".

Inače, prethodno je Rafa i zvanično potvrdio da će se početkom 2024. godine vratiti tenisu, i to u Brizbejnu, gde će učestvovatio na ATP turniru iz Masters serije 250.

Ipak, prema ovoj izjavi, deluje da Nadal nije siguran koliko može da izdrži.

(Telegraf.rs)

Video: One su ukrale srca najboljim teniserima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    9. decembar 2023 | 11:43

    I ko ce sad da izvlaci cega iz bulje?tragedija

  • eNL

    9. decembar 2023 | 12:35

    osvojio si što si osvojio Rafa a na kraju se broji ono što je osvojeno i Ko je najviše osvojio on je najbolji a u ovom momentu a mislim i još dugo , dugo će taj rekord držati naš Novak Djoković !! Prema tome, Nadalu imao si šansu da barem u međusobnim mečevima između tebe i Novaka da pobediš Noleta, ali , čudno, u zadnje vreme kad je bilo očigledno da ćeš naleteti na “ podešavanje i štelovanje “ od strane Novaka , ti bi Rafa već izgubio u osmini finala. Nema za čim da žališ, podržavao te je ATP i razne nameštaljke al sve to za džabe . Novak je bolji i Rafa budi sportista i pokloni se Novaku i priznaj ali javno da je Novak bolje. Isteraj tu tugu i očaj iz duše Rafa, 😀

  • ...

    9. decembar 2023 | 12:43

    Samo putuj za švajcarskim cmizdravcem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA