≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najava Đokovićevog intervjua izbrisana zbog reči GOAT, pa vraćena druga: "Moram da vas ispravim, to nije dar"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povela se polemika na društvenim mrežama...

  • 1
Novak Đoković Printskrin: Youtube/60minutes

Američka TV mreža "CBS" najavila je da će u nedelju objaviti intervju sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, u emisiji "Sunday on 60 minutes."

Kratka najava već se našla na društvenim mrežama, ali sudeći po komenarima navijača čini se da je ona prepravljana i da je ona prvobitna najpre sklonjena iz nekog razloga.

Razlog je navodno reč GOAT, koju je "CBS" očigledno stavio u opisu prve najave da bi, pod pritiskom navijača, odlučio da promeni najavu i malo odstupi od činjenice da je Đoković ipak najbolji svih vremena.

A u ovoj novoj smo videli zanimljivu najavu novinara, kao i još zanimljiviji odgovor Đokovića:

- Mentalna snaga, za šta mislim da je tvoj najveći dar, je nešto što se najteže može artikulisati - rekao je novinar Džon Verthajm, a Đoković je ddoao:

- Moram da vas ispravim. Moram. To nije dar, to je nešto što dolazi uz mnogo rada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma M.

    9. decembar 2023 | 13:10

    Da,lepo je rekao Novak i ispravio americkog novinara!!!Nije dar,vec mukotrpan rad Noleta da postane najbolji-planetarni svih vremena!!!!Samo teskim treningom od cetvrte gidine,na Kopaoniku sa Gencickom,danas je VRH,,PANCICEV 2017 METARA IZNAD SVIH!!!Licno sam upoznat u to vreme bitisanja,kao urednik medjunaro dnog press centra TANJUG-a.A,sve to zdusna i hrabra porodicna potpora,pre svega oca!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA