Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener italijanskog tenisera otkrio: "Đoković je naša referenca..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi Italijan, uspeo je da se probije u 50 najboljih na svetu

  • 0
Mateo Arnaldi Foto: AP/Tanjug

Andrea Petrone, koji je inače trener mladog Matea Arnaldija, otkrio je da se mladi Italijan ugleda na najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića.

Mladi Italijan, uspeo je da se probije u 50 najboljih na svetu, i mnogi mu predviđaju veliku karijeru. Ipak, neke stvari se moraju popraviti.

- Kada dostignete visok nivo, servis je taj koji pravi razliku. Prilika da dođete do lakih poena, zato radimo na servisu praveći male promene, da ga popravimo pomalo, naročito iz tehničkog aspekta - počeo je Petroni, pa dodao:

- Mateo je kompletan igrač, nema neke posebne ‘rupe‘ ili slabosti. Naravno da mora malo da popravi konstantnost bekhenda, njegovog prirodnog udarca. To što je došao u Top 50 ne odaje utisak kod njega da je došlo i njegovo vreme. Ima velike ciljeve i očekivanja, zbog čega ostaje čvrsto na zemlji. Zapravo, kada se sve uzme u obzir, Đoković je naša fereneca kako na, tako i van terena - podvukao je Petroni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA