≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rafael Nadal i Karlos Alkaraz zakazali meč u Las Vegasu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Drago mi je što će mi protivnik biti Alkaraz. Siguran sam da će to biti noć fantasičnog tenisa."

  • 0
Rafael Nadal, Karlos Alkaraz Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedan od najboljih tenisare u istoriji Rafael Nadal i njegov mladi sunarodnik Karlos Alkaraz su zakazali egzibicioni meč za 3. mart u Las Vegasu.

Nadal se oseća jako dobro, trenira već neko vreme intenzivno, njegovo telo je spremno i čini se da ima najveće ambicije, pošto zakazuje meč sa svetskim brojem dva.

Naslov meča glasiće "Netfliksov Slem", duelom u Nevadi ova TV kompanija izražava želju da uđe na tenisko tržište, s toga nas garantovano očekuje spektakl. Duel u Las Vegasu nije slučajno zakazan za ovaj datum jer će se odigrati nekoliko dana pred početak mastersa u Indijan Velsu i Majamiju.

Alkarazov raspored je poprilično gust, s obzirom da se sastaje sa Đokovićem 27. decembra u Rijadu, već sutradan će igrati protiv Roberta Bautiste u Mursiji, a u Melburnu će prve duele imati 10. i 12. januara.

Nekadašnji broj jedan i Novakov veliki rival Rafael Nadal je odavno najavio svoj povratak na teniski teren, a odigraće prve zvanične mečeve u Brizbejnu pred Australijan open.

Španski velikan Nadal se oglasio povodiom ovog meča:

- Mnogo sam uzbuđen zbog mog prvog dolaska u Las Vegas, jedan od najzabavnijih gradova na svetu. Takođe, drago mi je što će mi protivnik biti Alkaraz. Siguran sam da će to biti noć fantasičnog tenisa.

Novak Đoković će pokušati da odbrani titulu u Australiji i tako stekne 11. trofej tog prestižnog Grend slema, da li će mu ovi španski asovi poremetiti tu nameru i prekinuti sjajan niz pobeda koji je svatski teniser broj jedan ostvario u ovoj godini?

(Telegraf.rs/N.M.)

Video: Fric pobedio Nadala: Iznenađenje na startu završnog Mastersa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA