≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznati Novakov kritičar priznao da je pogrešio, istakao veličinu srpskog tenisera, pa spomenuo Bajdena

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novak je uspeo da privoli još jednog kritičara na svoju stranu

  • 4
Novak Đoković Printskrin: Youtube/60minutes

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je nedavno dao intervju za za televiziju "CBS" i tom prilikom pričao o mnogo različitih tema, a novinar Džon Verthajm je bio domaćin.

Nakon tog intervjua Verthajm je za "Sports Ilustrejted" ispričao kakav je na njega utisak ostavio srpski teniser.

- Nadam se da ne rušim neko poverenje između nas, ali ranije ove godine imao sam razgovor sa Đokovićevim timom. Oni su mislili da sam nepotrebno oštar u mom pisanju i komentarima na TV-u dok pričam o njemu. Mislio sam da su neki njegovi izbori, posebno tokom pandemije, bili nedostojni njega, posebno ako uzmemo u obzir da se etablirao kao lider. Ali, evo ludog dela priče: Niko nije podigao ton, psovao ili upirao prstom. Niko nije rekao završili smo, neću da te slušam ili nešto slično. Objasnili smo jedni drugima šta smo imali, čuli šta imamo da kažemo, nije bilo izvinjavama, ali smo se rukovali i to je bilo to - otkrio je Verthajm.

Potom je objasnio gde je održan intervju, a pričao je i o raznim pitanjima i dodao da Novak nije tražio da vidi pitanja pre intervjua, niti je tražio da vidi emisiju pre puštanja u etar.

- Veći deo intervjua je urađen u kancelariji njegove fondacije. Ništa nije bilo zabranjeno... Pričali smo dva sata, slagali se i nismo se slagali, šalili i bili ozbiljni, bilo je i teniskih i neteniskih tema. Ali, nisam želeo previše da se osvrćem na njegovo mišljenje o vakcini protiv korona virusa ili Australijan openu 2022. godine, ali nisam mogao ni da izbegnem ovu temu. Kada sam pročitao transkripti, primetio sam da nema klišea. Nije bilo klasičnih PR rečenica. Bilo je par puta da je tražio da ponovi odgovor jer je želeo da doda još nešto, ali to je bilo to - istakao je Verthajm.

Potom je objasnio zašto je odradio intervju istakavši veličinu Đokovića.

- Imao sam Bajdena u emisiji, pa me pitaju - čemu posvećivanje pažnje teniseru. Možda bi trebalo da imaju malo više poštovanja prema možda najboljim sportistom današnjice. I veoma zanimljivom i komplikovanom ličnošću - zaključuje on.

(Telegraf.rs)

Video: Novak spreman za Dejvis Kup: Đoković ispisao istoriju, pa došao u Španiju po novi trofej

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolija

    13. decembar 2023 | 17:14

    Kaže da je Nole komplikovana ličnost......da je jednostavan ništa od njega ne bi bilo........

  • Sezontije Prvi

    13. decembar 2023 | 18:24

    Englez je to. Sve gleda sa omalovažavanjem pa i najvećeg ikada.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    13. decembar 2023 | 20:18

    Драго ми је што су сви схватили колико је Новак нормалан млади човек и ванвременски спортиста.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA