≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beker šokirao, sramno isprozivao Kirjosa: "Razgovaraj sa svojima na Only fans-u o svemu, ali ne o tenisu"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bekeru se nije dopalo Kirjosovo razmišljanje o poređenju generacija tenisera

  • 5
Boris Beker Foto: Tanjug/AP

Legendarni teniser, i nekadašnji trener Novaka Đoković, Boris Beker žestoko je prozvao Australijanca Nika Kirjosa zbog stavova koje je izneo u vezi sa tenisom.

Naime, Kirjosa je dao intervju za "The Athletic" u kojem je ustao da je ranije tenis kao igra, bio spor i spomenuo je Bekera.

- Igra je bila tako spora tada. Gledao sam Borisa Bekera i ne tvrdim da nisu bili dobri u svoje vreme, ali reći da bi bili jednako dobri sada, apsurdno je. Veliki servis tada je bio oko 197 do 200 km/h. Ljudi poput mene serviraju konstantno 220, precizno u uglovima. To je sasvim drugačija igra - istakao je, između ostalog Kirjos.

Ali, Beker je imao spreman odgovor.

- Nik pravi puno buke oko tenisa!?! Zašto govori o sportu koji očigledno ne voli... proverena činjenica, Nik nikada nije osvojio Grend slem kao igrač ili trener (da, u dublu 1), pa odakle mu bilo kakva verodostojnost? Pokušava upoređivati generacije... Lejver protiv Federera, Borg protiv Nadala, Sampras protiv Đokovića!?! Neću ni spominjati Mekinroa, Kona, Lendla, Agasija, Kurijea, Edberga, Vilandera, Kuertena, Raftera, Hjuita i mnoge druge... razgovaraj sa svojima na "OnlyFans" - u o mnogim stvarima, ali ne o tenisu 🎾!!!

Da podsetimo, Boris Beker je odnedavno postao novi trener Holgera Runea.

(Telegraf.rs)

Video: Kirjos izgubio od Rusa s kojim se prozivao, a onda je Nik napravio opšti haos na kraju meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    14. decembar 2023 | 07:39

    Pa da igraju u ovoj eri ne bi ih bilo nigde......rekao je istinu .......drugačiji reketi,podloge......sve je napredovalo...

  • Miki

    14. decembar 2023 | 08:12

    I Beker bi mogao malo da razgovara sa svojim robijašima👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA