≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novo oglašavanje besnog Novaka Đokovića: Zabolela ga nepravda ATP-a

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak je izuzetno besan

  • 19
Novak Đoković, Danil Medvedev Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser i ujedno najbolji igrač sveta, Novak Đoković, tokom dana se već hitno oglasio zbog lažnih navoda iz Španije, a, odlučio je i da ne stane na tome, pošto je morao da se oglasi i povodom nepravde koju je ATP učinio prema njegovom treneru.

Na kraju svake kalendarske godine, kada se i završi teniska sezona, organizacija ATP bira najbolje od najboljih. Tu je nekoliko kategorija, a jedna od njih jesu i treneri.

Ove godine, paklena je bila konkurencija, ali, bilo bi pošteno reći da je Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića bio i najuspešniji, s obzirom na to da je Novak osvojio tri od četiri Grend slem turnira, a takođe je došao i do trofeja na završnom Mastersu u Torinu.

Ipak, čak ni to nije bilo dovoljno ATP-u da proglasi najboljeg, te su ovu nagradu osvojili Darenu Kejhilu i Simoneu Vagnociju, trenerima Jakina Sinera.

To je malo i iznerviralo Novaka, koji im je čestitao, ali imao je i šta da kaže.

- Čestitam Darenu i Simoneu na odličnoj sezoni sa Janikom Sinerom - napisao je Novak, te se potom obratio i svom treneru.

- Gorane, mislim da bismo morali da osvojimo sva četiri Grend slema, kako bi ti možda, ali samo možda, bio u prilici da osvojiš nagradu za trenera godine. Završili godinu na prvom mestu, tri Grend slema i završnog Mastersa... i pisanje istorije ovog sporta nije dovoljno, moj dragi treneru - besan je bio Novak u svojoj objavi.

Novak Đoković Printskrin: Instagram / djokernole

(Telegraf.rs)

Video: Goran Ivanišević o Britancima i negativnoj kampanji o Novaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZockyVienna

    14. decembar 2023 | 12:44

    To je dokaz koliko ne vole Novaka😡😡 Svako ko je malo pametan pogledace rezultate i videti ko je postigao najvece rezultate👍👍 Bravo i za Novaka a bravo i za Gorana👍👍👍Idemooo bre !! Nek crknu dusmani🦾

  • Mane

    14. decembar 2023 | 12:21

    Pa ništa, dogodine onda sva četri.

  • Marko cg primorje

    14. decembar 2023 | 12:25

    Haha tako je ma Nole ospi po njima imas pravo najbolji si ...nek umru pih gubitnici nerealni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA