≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi baner Novaka Đokovića krasi Beograd: Ovo je mnogima teško da priznaju, na tri jezika će valjda razumeti

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Noleta uskoro očekujemo i na terenu u Australiji

  • 2

Povratak Novaka Đokovića na teren nakon sezone tokom koje je beležio izvrsne rezultate se približio, Junajted kup počinje već 29. decembra, a Nole će na teren izaći na dan dočeka Nove godine.

Kao uvertiru novoj teniskoj sezoni iznad restorana Novak na Novom Beogradu osvanuo je novi baner sa natpisom na tri jezika, a koji najbolje sumira ono što je mnogima teško da priznaju.

- Najbolji sportista svih vremena - piše na baneru koji krasi čitavu zgradu, a na vrhu se pojavljuju isti natpisi i na ruskom i engleskom.

Srpski as će zajedno sa Olgom Danilović najpre odmeriti snage sa Kinom u turniru koji ima svrhu egzibicije i to će mu biti solidan parametar za nove uspehe koje ne sumnjamo da će beležiti i u 2024. godini.

Izazova je mnogo, četiri Grend slema, i verovatno u ovom momentu za njega najvažnije Olimpijske igre u Parizu predstojećeg leta.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković izazvao sve njegove navijače novim trendom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abc

    22. decembar 2023 | 15:13

    ❤️❤️❤️ TAKOOO JE !!!

  • Braca Grabež

    22. decembar 2023 | 14:51

    Ako je to uopste sport.zna se da je najbolji sportista Nikola Jokić a ovi peškirici koji igraju tenis nemogu ni cipele jokicu da brišu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA