Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirko Petrović dobio novi četvorogodišnji mandat kao predsednik TSS, Goran Đoković potpredsednik

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petrović se na čelu TSS nalazi od 2015. godine

  • 0
Mirko Petrović, Goran Đoković Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Teniski savez Srbije objavio je da je na izbornoj skupštini saveza odlučeno da dosadašnji predsednik saveza i Upravog odbora TSS-a Mirko Petrović dobije novi mandat.

Novi četvrorogodišnji mandat kao predsednik TSS dobio je Mirko Petrović, koji se na čelu organizacije nalazi od 2015. godine. Za potpredsednika TSS reizabran je Goran Đoković, dok će Skupštinu i dalje da vodi sa predsedničke pozicije Milan Jerinkić. Potpredsednici Skupštine TSS su Milan Čonkić i Miloš Jakovljević.

Predsednik Nadzornog odbora ostaje Zoran Milivojević, a članovi su Luka Vujović i Mališa Stojanović.

Novi Upravni odbor čine: Danilo Pantović, Milan Vučković, Miloš Dedić, Nikola Živković, Boban Gašić, Radoslav Baćević, Janko Tipsarević, Dragan Živaljević, Aleksandar Mojsejev, Ljubomir Grujić, Radoje Poleksić i Milovan Slavković.

- Zahvalan sam na poverenju koje nam je ukazano, a govrim u moje i ime Gorana Đokovića. Možda smo i predugo na ovim pozicijama, ali ćemo da nastavimo da radimo na usavršavanju sistema Teniskog saveza Srbije i da uspostavimo stabilno finansiranje - istakao je Petrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA