Vreme čitanja: oko 1 min.

Velike reči Đokovića o Nadalu i Alkarazu posle poraza u Rijadu, Španci će biti oduševljeni

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"On će biti lider u tenisu tokom narednih 10-15 godina"

  • 1
Novak Đoković i Karlos Alkaraz Foto: Printskrin / YouTube / Turki Alalskikh

Novak Đoković se vratio na teren nakon pauze duge oko mesec i po dana na egzibiciji u Rijadu gde je poražen posle preokreta od Karlosa Alkaraza sa 2-1, po setovima 6:4, 4:6, 6:4.

Duel pun preokreta i zanimljivih poteza ipak je na kraju pripao Špancu, koji je bio prisebniji u odlučujućim momentima trećeg seta.

Posle susreta Novak se najpre zahvalio organizatorima na pozivu istakavši da je proveo lepo vreme i da je ovo zaista veliki događaj za čitavu Saudijsku Arabiju koja je dovela dva najbolja tenisera. Zatim se osvrnuo i na svog rivala, za kog je imao samo reči hvale.

- Prvi put sam ga gledao na internetu kada je imao 12 godina i kada je već osvajao turnire. Impresivno je šta je već postigao. Velike vrednosti neguje, skromnost, ozbiljan je radnik. Njegova porodica, njegov otac... Vrlo dobra porodica sa velikim vrednostima. Fantastično je imati ga u našem sportu. On će biti lider u tenisu tokom narednih 10-15 godina. - rekao je Nole i dodao da se nada dobrim okršajima sa drugim Špancem:

- Nadam se da ćemo Karlos i ja imati dobre mečeve sa Rafom u 2024. godini. Bilo bi dobro za naš sport - zaključio je Đoković.

Noleta već za nekoliko dana očekuje učešće na Junajted kupu u Australiji.

(Telegraf.rs)

Video: Đokoviću ukazana čast u Italiji: Zanjihao kukovima, pa dobio priznanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA