Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinar pitanjem za Alkaraza nasmejao Đokovića do suza, Španac poručio: "Odrastao sam gledajući Novaka..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiva scena u Rijadu

  • 0
Novak Đoković Printskrin: DAZN

Španski teniser Karlos Alkaraz uspeo je da savlada Novaka Đokovića u Rijadu na egzibicionom meču u Rijadu sa 2:1, po setovima 4:6, 6:4, 6:4, čime je naneo i poraz srpskom teniseru posle baš dugo vremena, ali, ovaj nema nikakav rezultatsk iznačaj.

Trenutno dva najbolja tenisera sveta su pružila neverovatnu predstavu navijačima u Rijadu, a posle meča, imao je Alkaraz i šaljivo pitanje od strana novinara o Novaku Đokoviću.

Novinar je upitao Španca, kako je igrati protiv čoveka koji je osvajao Grend slem turnire kad je on imao samo godinu dana.

Takođe, on je dodao i to da treba da bude "finiji prema starijima", kada se Alkaraz nasmejao.

- Ne bih rekao ja to tako, neverovatno je deliti s njim. Ovde, na oficijalnim turnirima, učenje od njega na ovakvim mestima i ovako izbliza... Odrastao sam gledajući njega, uvek sam sanjao biti na ovakvoj poziciji i igrati protiv njega. Srećan sam što mogu to. Nadam se da ću nastaviti, on izgleda kao da ima 20 godina. Delićemo teren još više nego jednom, zahvalan sam njemu što je igrao ovaj meč sa mnom - istakao je Alkaraz.

Posebno je bio zanimljiv prvi deo pitanja, kada se Novak i slatko nasmejao, što možete pogledati u videu u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Nole trenira kao Roki za Australijan open

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA