≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možete li da pogodite šta Novak radi sa kvokom? Najsrećinija životinja sveta oduševila Đokovića

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak se uvek dobro zabavi

  • 0
Novak Đoković Printscreen: Twitter/@TennisTV

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je stigao u Australiju, gde će od 29. do 7. januara učestvovati na Junajted kupu u Pertu, gde će se sa Srbijom boriti za novu titulu, a ovaj turnir idealna je prilika da se uhvati zalet i za Australijan Open.

Ipak, između napornih treninga NOvak uvek pronađe način da se dobro zabavi. Tako, sada je u pertu pravio selfije, li en sa navijačima već sa kvokom.

Kvoke su mali torbari, zapravo kratkorepi valabiji, bliski srodnici kengura. Naseljavaju jugozapadnu Australiju, kao i australijsko ostrvo Rotnest.

Ono što je ljudima obično najsimpatičnije je njeno lice koje izgleda kao da se stalno smeje. Međutim, kvoke mogu da dahću poput pasa kada im postane vruće, što ponekad izgleda kao da nam upućuju širok osmeh. Bez obzira na razlog za osmeh, teško ko mu može odoleti.

Da podsetimo, Srbiju će pored Novaka Đokovića predstavljati i Hamad Međedović, Nikola Ćaćić, Olga Danilović, Natalija Stevanović i Dejana Radanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA