≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković preko cele naslovnice: Španska "Marka" priznala, srpski teniser je "kralj" 2023. godine!

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslednje izdanje uglednog časopisa na naslovnoj strani donosi našeg najboljeg tenisera

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser, Novak Đoković iza sebe je ostavio bogatu i berićetnu 2023. godinu. Osvojio je Australijan open, Vimbldon i US open time došavši do brojke od 24 Grend slem trofeja.

Pored toga je igrao i finale Vimbldona, a na sve to osvojio i Završni masters turrnir u Torinu. Jednostavno mu nije bilo ravnog na terenu, a godinu je zasluženo završio na prvom mestu na ATP listi.

Svi se pitaju koji su to dometi našeg teniskog kralja, a španska Marka odlučila je da ga ovog polsednjeg dana 2023. godine smesti na naslovnicu svog časopisa.

Uz jasan natpis "kralj 2023. godine", Novak Đoković proglašen je od strane "Marke" za najboljeg sportistu na planeti za kalendarsku godinu koja je na izmaku.

Iza sebe je ostavio mnoge velikane iz sveta fudbala, košarke i tako dokazao svoju veličinu po ko zna koji put. Kada tako kažu Španci, koji mogu da "pohvale" Rafaelom Nadalom i Karlitosom Alkarazom, onda je stvarno jasno - Nole je najbolji ikada.

Inače, na velikoj listi je Nikola Jokić zauzeo sjajnu treću poziciju, što dovoljno govori o domianciji srpskog sporta u 2023. godini.

(Telegraf.rs)

Video: Nole trenira kao Roki za Australijan open

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA