≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković pretio da ne nastavi meč: "Ne ustajem sa klupe dok to ne uradite"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smetali su Novaku reflektori usred bela dana

  • 2
Novak Đoković Printskrin: SportKlub

Ratovao je Novak Đoković sa organizatorima Junajted kupa tokom meča protiv Jiržija Lehečke koji mu je pravio manje problema od samih uslova za igru tokom prvog seta!

Naime, Đoković se čitavo vreme žalio na reflektore koji su pravili dosta problema tokom igre, iako njihov rad nije bio potreban zbog činjenice da je napolju dan.

U jednom trenutku je Đoković tražio samo da neko pritisne dugme i ugasi ih, da bi posle petog gema zapretio da neće nastaviti sa igrom. Tačnije, da ne ustaje sa klupe dok se ne isključe svetla.

Žalio se kod sudije, potom je tražio i razgovor sa supervizorom.

- Zašto su usred dana uključena svetla, želim objašnjenje - upitao je Đoković koji je potom ipak nastavio sa duelom, uzeo brejk, pa osvojio i prvi set.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gojko

    2. januar 2024 | 10:28

    Nameštanje meča! Znaju da Novak nosi sočiva i da mu svetla prave refleks. Nema drugog razloga. Ipak je najveći as svih vremena prevazišao i ovo podmetanje.

  • Pirko

    3. januar 2024 | 13:38

    Za australiju se uvek mogu koristiti stihovi Bore Đorđevića "OSTANIte ĐUBRE DO KRAJA". Kontinent koji su naselili evropski, a naj više britanski kriminalci, koji su izvršili genocid nad starosedeocima Abordžinima. Šta očekivati od njih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA