≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković progovorio o povredi: "Moramo da vidimo šta će se dalje dešavati"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Daleko od toga da je situacija sjajna

  • 2
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Uspeo je Novak Đoković da se izdigne iz problema, pre svega onog koji je imao sa povredom, i u tri seta savladao je Jiržija Lehečku na Junajted kupu!

Taj trijumf doneo je Srbiji izjednačenje protiv Češke, jer je Olga Danilović nešto ranije poražena, a sam Nole nije znao da kaže da li će igrati miks dubl. Pre svega zbog te situacije sa desnim zglobom.

- Uspeo sam da odigram nekako, nije ni prvi ni poslednji put da se dešavaju takve stvari. Moram da pronađem rešenje, moramo da vidimo šta će se dalje dešavati. Miks? Ne znam - rekao je Nole posle meča, upitan da prokomentariše povredu, da bi se potom pojavila i informacija da će Hamad Međedović nastupati u miks dublu.

Posebno je Novak pohvalio navijače na ovom meču.

- Srećna nova godina svima, hvala što ste odlučili da dođete i gledate tenis. Australija voli sport i tenis, ovo je divno mesto za tenis. Hvala još jednom svima, što nas održavate.

- Uvek je sjajno igrati za svoju zemlju i to je dodatna odgovornost. Ako se igra u ovakvom formatu, drugi meč je veliki pritisak i moraš da pobediš. Ako dobijemo miks idemo u četvrtfinale, ovde je svajan tmski duh i uvek je divno kad predstavljaš zemlju. Hvala sunarodnicima koji su došli ovde danas i dali nam podršku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA