≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkud srpski fudbaler iz 4. lige u Australiji sa Đokovićem i ostalim našim teniserima i teniserkama?

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ilija je stigao u Pert sa Dejanom Radanović

  • 0
Novak Đoković Foto: Instagram.com/djokernole/

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Junajted kupa, predvođena Novakom Đokovićem, koji je predvodio ekipu u grupnoj fazi protiv Kine i Češke i doneo je pobedu u oba singla, kao i u miksu sa Olgom Danilović koji je odigrao.

Naš tim je u Pertu funkcionisao kao jedan, a pored selektora Viktora Troickog, tu su i članovi timova naših tenisera i teniserki, koji pored terena zdušno bodre teniserke koji igraju.

Novak je primera radi iznerviran zbog povrede koja ga je mučila imao i malu razmiricu sa svojim trenerom Goranom Ivaniševićem, kada ga je pitao za određeni savet.

Ali, na kraju su svi zajedno slavili veliku pobedu. Interesantno je da je tu bio i srpski fudbaler koji igra u četvrtom rangu fudbala u Srbiji - Ilija Janković, igrač Dunava iz Starih Banovaca, koji igra u Vojvođanskoj ligi "Jug".

Ovaj 27-godišnji fudbaler igra na poziciji levog beka, a tokom karijere je igrao za FK Novi Sad, Rimavsku Sobotu, i Filakovo iz Slovačke, Alfu iz Modriče, kao i Belegiš, iz kojeg se preselio u Stare Banovce.

Mnogi su iznenađeni otkud on u Pertu u timu Srbije i u opremi koju nose svi članovi našeg tima, među kojima su igrači, selektor i njihovi treneri.

Na fotografiji koju je objavio Novak Đoković, takođe se nalazi on, a mnogima je iznenađenje odakle baš on tu, i to kao član tima.

Razlog je to što je Dejana Radanović, teniserka koja je takođe deo našeg tima, ali nije imala prilike da igra pored Olge Danilović.

Ona je u vezi sa Ilijom Jankovićem već godinama, a često je prati i na turnirima, pa je to slučaj i u Australiji, gde je podrška svojoj lepšoj polovini, ali i bodri sve naše tenisere i teniserke dok vode borbu na terenu.

Ilija će u toj ulozi biti i u sredu od 10 časova, kada Srbija bude igrala protiv Australije, a taj duel će otvorti Novak Đoković i Aleks de Minor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA