≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadal: "Ovo je razlika između Federera, Đokovića i mene! Novak nije imao potrebu to da radi"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smatra Španac da je Nole imao sreće sa povredama

  • 2
Rodžer Federer Foto: Tanjug/AP

Dao je Rafael Nadal nedavno jedan opširan intervju za "El Pais" u kom je govorio o rivalstvu koje je imao sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom!

Tom prilikom Španac je poručio da je gledanje Federera kako igra kod njega budilo veće emocije nego što je to slučaj sa Đokovićevim partijama, a jedan deo iz tog intervjua posebno je privukao pažnju.

Tiče se razlike između Novaka, Rodžera i Rafe - gledajući iz ugla španskog tenisera.

- Svi smo se ponovo "izmislili", zato je postojalo ovo intenzivno rivalstvo. Uvek smo iznenadili jedni druge sa Federerom. Đoković takođe, ali sa jednom razlikom gledajući i nas dvojicu: On je evoluirao svoju igru – šampioni to uvek rade – ali nije imao potrebu da je razvija toliko kao mi. Nije zadobio toliko povreda. Jedina stvar koja ga je naterala da poboljša igru bili su rivali, a ne fizički problemi. To je razlika.

Podsetimo, Nadal se konačno vratio na teren u utorak i dobio ej Dominika Tima za osminu finala Brizbejna, dok Đoković oko 10 časova danas igra četvrtfinale Junajted kupa protiv Aleksa de Minora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    3. januar 2024 | 09:27

    Razlika je itekako velika između vas trojice . Nadalu , pogledaj malo tablu šta je zapisano na ime Djoković a na ime Federer a i na ime Nadal . Očigledno je razlika . Prosto da si ti kojim slučajem na mesto Djokovića onda bi bilo da si bolji al ovako nisi 😀

  • marko

    3. januar 2024 | 09:56

    Svigde u svetu u svakom sportu se gleda medjusobni skor pa se onda zna ko je najbolji.Sve ostalo je pitanje simpatije ili empatije.Rafa u dve si stvari zakazao izjavama kad je Nole bio zatvoren i kad je osvoji 24.GS a nisi mi ni cestitao.To ti ni ogromna vecina Spanaca nije oprostola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA