Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković sa zvezdama tenisa u humanoj misiji: Srpski as imaće prelepu pripremu za Australijan open

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Organizuju se mečevi gde će se prikupljati novac u humanitarne svrhe

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković imaće zaista prelepu uvertiru u Australijan open. Naime, srpski as će se baš pred početak turnira u Melburnu udružiti sa Arinom Sabalenkom, Naomi Osakom, Karlosom Alkarazom, Aleksom de Minaurom, Stefanosom Cicipasom, Marijom Sakari i Kasperom Rudom u humanoj misiji.

Oni će odigrati četiri humanitarna meča, za koje će cena ulaznica iznositi 20 dolara. Sav prikupljeni novac biće prosleđen nizu fondacija za pomoć deci.

Prvi humanitarni meč odigraće 9. januara Naomi Osaka, čiji će protivnik uskoro biti određen. Dan kasnije će se sastati Karlos Alkaraz i Aleks de Minaur.

Onda 11. januara sledi "Veče sa Novakom i prijateljima" kako su Australijanci nazvali ovaj meč. On će se sastati sa Stefanosom Cicipasom, dok će tu biti i Arina Sabalenka i Marija Sakari. Najavljuje se i nekoliko gostiju iznenađenja te večeri.

Za kraj, 12. januara će Karlos Alkaraz ponovo biti na Centralnom terenu i sastaće se sa Kasperom Rudom iz Norveške.

Novak je oduševljen što će biti deo takve humane misije.

- Povratak na Australijan open i Rod Lejver Arenu, gde sam ostvario najveće uspehe, za mene je uvek posebno. Vrlo sam srećan što ću biti deo uvodne nedelje i nastupiti na ovom sjajnom događaju gde će se sakupljati novac za decu za koju je on potreban. To je nešto što je jako blisko mom srcu. Pozvao bih sve teniske navijače u Melburnu da dođu i podrže nas. Obećavam da ću pored Stefanosa, Arine i Marije, kao i nekoliko gostiju iznenađenja, prirediti lepu zabavu - rekao je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Novak čestitao Božić i Novu godinu katoličkim vernicima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA