≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rudove sestre glumile manekenke u hodniku, a onda shvatile da ih snimaju: Pogledajte reakciju njihovog brata

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Snimak koji se masovno širi društvenim mrežama

  • 0
Kasper Rud, sestre Printskrin: Instagram.com/atptour

Sestre Kaspera Ruda skrenule su pažnju na sebe odavno kada god se pojave u boksu svog brata, koji je prošle godine igrao i finale Rolan Garosa protiv Novaka Đokovića.

Ali, sada su postale hit na društvenim mrežama i njihov video se danima vrti na Instagramu i Tviteru, kao i reakcija njihovog brata.

Naime, Rud je igrao za Norvešku na Junajted Kupu, a sa njim u ekipi bile su i njegove sestre - rođena sestra Šarlot, kao i rođaka Žozefin, koje su stvorile hit snimak u tunelu Arene u Sidneju.

Njih dve su u jednom momentu odlučile da glume manekenke i šetale su kao na modnoj pisti i pokazale da imaju dara i za to.

Ali, očigledno nisu bile svesne da ih snimaju i da taj snimak ide uživo, jer je kamera bila instalirana u hodniku.

Rudova sestra Šarlot je u jednom momentu shvatila da je snimaju i reagovala je sa zaprepašćenjem, a zatim je od sramote počela da crveni i da krije lice, da bi na kraju rođaki pokazala u pravcu kamere.

Sve ovo video je kasnije i Rud, koji je odlično započeo sezonu i ostvario tri pobede za Norvešku na Junajted kupu, koja je trenutno u borbi sa Francuskom u četvrtfinalu, gde će odluka pasti u miks dublu.

- Obično nisu stidljive pred kamerama. Vole da idu po turnirima i da se pojave, da sede u boksu. To im je omiljena stvar. Sada su bile na terenu sa nama. Nije uobičajeno za njih da rade ove stvari. Mislim da su se malo postidele. Video sam ih. Zacrvenele su se, lica su im bila crvena. Dobra je stvar i dobra lekcija i iskustvo da znaju da ne mogu uvek da rade sve što žele sve vreme.

Iako Rudove sestre nisu deo tima koji se takmiči, one treniraju sa njima, a kako je naveo, ići će i u Melburn na Australijan open.

- Ne igraju na turniru, ali naporno treniraju. Ići će na koledž sledeće leto. Ovo je na neki način poslednja šansa za njih da budu u Australiju, ovde su, a biće i u Melburnu takođe - rekao je Rud kada je na konferenciji upitan o sestrama i njihovom snimku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ATP Tour (@atptour)

(Telegraf.rs)

Video: "Najbolji sportista na svetu svih vremena": Osvanuo novi baner iznad Noletovog restorana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA