Vreme čitanja: oko 1 min.

Šarapova kupila kuću za 10 miliona evra, pogledajte kako izgleda

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njeno bogatstvo se procenjuje na oko 200 miliona evra

  • 4
Marija Šarapova Foto: Youtube.com

Nekadašnja ruska teniserka Marija Šarapova navodno postigla veliki posao sa nekretninama i za nešto više od 10 miliona evra kupila je kuću u Kaliforniji!

Brojni američki mediji prenose ovu informaciju i navode da Šarapova od pete godine živi u SAD. Takođe, njeno bogatstvo se procenjuje na oko 200 miliona evra zarađenih od turnira i sponzorskih ugovora.

U pitanju je prostarno imanje koje se prostire na 3,3 hektara brdskog zemljišta. Nalazi se u Montesitu, primorskoj enklavi koja je dom poznatih ličnosti poput Opre Vinfri, Elen Dedženeres i princa Harija i Megan Markl. Imanje se može pohvaliti panoramskim pogledom na okean i planine, kao i bujne bašte i travnjake.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Cheylin MacKahan (@realtorsantabarbara)

Imovina koju je Šarapova kupila ranije je bila u vlasništvu En Luri, filantropa iz Čikaga i udovice magnata za nekretnine Roberta H. Lurija. Robert je kupio imanje 2008. godine za 8,3 miliona dolara. En je u novembru 2023. tražila 12,9 miliona dolara, ali je Šarapova spustila cenu na 11,5 miliona dolara.

Glavna kuća ima pet spavaćih soba i rustičan, ali elegantan stil. Unutrašnjost je ispunjena prirodnim svetlom, zahvaljujući staklenim zidovima koji se otvaraju napolje.

Dnevna soba ima masivni kamin od cigle, dok kuhinja ima elegantno ostrvo i komercijalne uređaje. Glavni apartman ima kamin, kadu od nerđajućeg čelika i klizna vrata koja vode na terasu sa bazenom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xy

    13. januar 2024 | 14:38

    Svi rusi kao velike patriote a ovamo bi majku prodali za Ameriku i Evropu, kao nekad za farmerke zvake i koka kolu,razmileli se ko mravi nema gd eih nema, preplavili i Srbiju i Crnu Goru,strasno

  • zvonko

    13. januar 2024 | 12:28

    Iako je došla tamo sa 5 godina , ona je ruskinja. Zna se, da zapad i sa njime Amerika - propadaju, kriza dolara .... i tako to ( znaju pravoslavci ) . Šta nije uložila novac u okolinu Kurska, da je bliže SLAVNOM Putinu ?!?

  • Oklen

    13. januar 2024 | 13:38

    ti pare Šarafova ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA