Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija na Dejvis kupu bez još jednog tenisera: Troicki najavio oslabljen sastav protiv Slovaka

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Loše vesti po našu Dejvis kup selekciju

  • 1
Novak Đoković Foto: Tanjug/ AP

Dejvis kup reprezentacija Srbije vredno se priprema za duel sa Slovačkom 2. i 3. februara u Kraljevu. Međutim, posle Novaka Đokovića, protiv Slovačke ne može da računa ni na pomoć Hamada Međedovića.

- Hamad je prehlađen, neće konkurisati za sastav Srbije protiv Slovačke - poručio je selektor Dejvis kup tima Viktor Troicki.

Prvi trenažni dan Dejvis kup tim odradio je u sastavu Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić. Radilo se naporno i efikasno i svi ostali reprezentativci su spremni da donesu željeni trijumf.

- Pozivamo teniske zaljubljenike iz Srbije da nas podrže u Kraljevu 2. i 3. februara, jer smo posle punih pet godina ponovo u Srbiji - pozvao je navijače Laslo Đere.

Kako se ukazalo otvoreno mesto posle izostanka Hamada Međedovića selektor Viktor Troicki pozvao je kao sparing partnera juniorskog reprezentativca Srbije Ognjena Milića (16).

On se priključio nacinalnom timu i tako nastavio dugogodišnju tradiciju da se najbolji juniori Srbije pripremaju zajedno sa najboljim seniorima.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: "Đoković, Alkaraz, Medvedev i Siner će dominirati u nastavku sezone"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    30. januar 2024 | 06:58

    Ovaj Troicki ne da nije za selektora, vec nije ni loptice da skuplja sa ovom decom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA