Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata francuska teniserka "poludela" zbog Novaka: "Ovo je smešno..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon Novakovog poraza, odmah se pokrenula priča kako se bliži njegov odlazak u penziju, i kako su sada mlađi teniseri preuzeli scenu

  • 8
Karolin Garsija i Arina Sabalenka, WTA završni turnir Foto: Tanjug - AP

Poznata francuska teniserka Karolin Garsija imala je izuzetno zanimljivu izjavu na društvenim mrežama vezanu za Novaka Đokovića.

Naime, Francuskinji je "žestoko" zasmetalo kakva se slika stvorila o Đokoviću nakon njegovog poraza od Janika Sinera u polufinalu Australijan opena.

- Malo sam listala i u suštini Đoković je bio GOAT pre dve nedelje, još uvek tako mlad, kreće se tako dobro izvan ovih godina, ponovo je išao ka slemu, prava inspiracija. A sada je prestar, mi smo u potpuno novoj eri, on je gotov za tenis… Ovo je smešno - napisala je Garsija.

Podsetimo, nakon Novakovog poraza, odmah se pokrenula priča kako se bliži njegov odlazak u penziju, i kako su sada mlađi teniseri preuzeli scenu.

Ipak, Garsija im je pravim rečima objasnila kako zaista stoje stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    30. januar 2024 | 19:53

    Pa naravno da se bliži odlazak u penziju svakim danom kao i svima nama.Sampras,Beker,Lendl,Agasi, Federer, Nadal...su vrhunski teniseri koji su ostavili trag u tom sportu, ali Novak Đoković je najbolji i najveći od svih njih i to bez zrna subjektivnosti.Ko god bi rekao suprotno ne bi bio realan i bio bi smešan.Takođe Novak Đoković je po meni najbolji sportista svih vremena, jer igra u kontinuitetu na najvišem mogućem nivou 15.godina, oborio je sve rekorde u sportu u kome igraš sam po 4-5sati na +40 i to sve ostvariš u konkurenciji drugog i trećeg najboljih svih vremena, a takođe i van terena je pokazao jednu inteligenciju,elokventnost,humanost,sportski duh, fer plej i generalno vrši pozitivan uticaj na čovečanstvo.Svako ko bi nešto pljuvao po Novaku i njegovim dostignućima i probao da omalovažava je samo iskompleksirano i frustrirano biće koje samim tim gubi svaki autoritet u svom postojanju.

  • Peđa

    30. januar 2024 | 19:02

    Pa dobro, normalno je da se i njemu bliži penzija, ali teško da će neko dostići a kamo li prestići njegov uspeh. Malo li je?

  • neso

    30. januar 2024 | 18:52

    Nista se bolje nije moglo desiti Noletu nego da ispane sad ce tek da poludi i osvoji sve ga i olimpiu ove godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA