Vreme čitanja: oko 1 min.

Velike reči Toma Brejdija o Novaku Đokoviću: "Gledao sam kako je izgubio toliko prvih setova, ali..."

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

GOAT se divi GOAT-u

  • 0
Novak Djokovic, Tom Brejdi Printskrin: X / usopen

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena prema svim statističkim parametrima, a bez dileme je i jedan od najboljih sportista ikada i ulazi u konkurenciju sa najboljima iz drugih sportova.

Prvi koji vam padnu na pamet u tom smislu su Majkl Džordan, Tom Brejdi, Muhamed Ali, Pele, Mesi, Ronaldo...

Zanimljivo je i da je jedan od GOAT-a, Tom Brejdi, veliki prijatelj Novaka Đokovića, a on je i nekoliko Grend slemova gledao iz njegove lože i navijao za njega da obara rekorde.

Sada je i u jednom intervjuu, izneo lepe reči na račun Đokovića, a koje se odnose na to kako najbolji sportisti uspeju da se izvuku i posle lošeg starta i da nekada uspeju u toku samog meča da pronađu rešenje "u hodu" kada uoče taktiku rivala i prilagode svoju igru za kontranapad.

- Gledao sam Novaka Đokovića kako je izgubio toliko prvih setova, i on je jednostavno na kraju pronalazio rešenje. Ne morate da dominirate 6:0, 6:0, 6:0, nekad možete da gubite na početku, i protivnici imaju plan takođe, ali kako meč odmiče, vidite kakav je plan i prilagodite svoj plan za kontranapad - poručio je Brejdi.

Tom Brejdi je sedam puta osvojio Superboul, pet puta je bio MVP Superboula, tri puta je bio MVP regularnog dela NFL-a, a ostvario je i ogroman broj individualnih priznanja i nesumnjivo je najbolji igrač svih vremena u NFL-u.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: "Đoković, Alkaraz, Medvedev i Siner će dominirati u nastavku sezone"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA