≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuvena Ana Falki isprozivala Sinera tokom programa uživo

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne sviđa joj se Sinerovo ponašanje

  • 0

Za Italijane je "Sanremo" očigledno nacionalna stvar, te je odluka Janika Sinera da se ne pojavi na pomenutom festivalu izazvala revolt određenog dela javnosti!

Među njima je i čuvena Ana Falki, italijanska glumica i model, koja je isprozivala osvajača Australijan opena tokom programa uživo.

Ana, koja nosi i epitet jedne od najseksi navijačice u Seriji A, pošto se zbog Lacija često skidala i gola, prosto ne može da "svari" da je Siner nonšalantno odbio mogućnost da se pojavi na Sanremu.

- Nije izvršio operaciju saosećanja. Odustao je da ga dočeka italijanska publika, jer je Italijan. I šteta, jer nije izvršio operaciju saosećanja što je rezultiralo sa malo empatije i hladnoće upravo iz mesta odakle on dolazi - rekla je Ana gostujući na TV RAI.

Siner je, s druge strane, rekao da planira da gleda šou od kuće i da se fokusira na takmičenja koja ga očekuju, ali Ana ističe da će teniser propustiti veliki broj turnira. Ironično ili ne, to samo ona zna.

- On mora da trenira? O moj Bože. Sledeća obaveza je tek 8. maja, kada se igra masters u Rimu - poručila je Ana i tako napomenula da neće igrati američku turneju, kao i Monte Karlo, Barselonu i Madrid, što je realno malo verovatno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA