Vreme čitanja: oko 1 min.

Deca sa Kosova došla da bodre Srbiju u Kraljevu: Divna scena sa Dejvis kupa

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prelepo

  • 1
Teniski klub Zvečan, deca, Kosovo Foto: Telegraf

Teniska reprezentacija Srbije igra kvalifikacioni meč za glavnu rundu Dejvis kupa, a gde nam je protivnik selekcija Slovačke koja ima i ogromno vođstvo posle prvog dana - 2:0.

Igra Srbija bez Novaka Đokovića i to se odmah vidi, ne omgu Miomir Kecmanović i Dušan Lajović da iznesu sav teret, te su obojica poraženi prvog dana, čime su našu selekciju doveli i na rub ispadanja sa turnira već u kvalifikacionom ciklusu, pošto im treba pravo čudi da bi se povratili sada.

Potrebna je pobeda u dublovima, a onda i obe u singlu, dok već i u dublovima ne ide kako treba jer su Kecmanović i Ćaćić već izgubili prvi set.

Međutim, jedna lepa scena je viđena u Kraljevu, gde su deca sa Kosova došla kako bi bodrila Srbiju. Na majicama im piše Teniski klub Zvečan, što samo govori odakle su, a svako od njih ima i zastavicu Srbije u svojim rukama.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: "Đoković, Alkaraz, Medvedev i Siner će dominirati u nastavku sezone"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darosava

    3. februar 2024 | 14:47

    Šta je tu lepo? Izgleda kao da je sve med i mleko dok ih koriste preko sporta za providne političke poene. Dan dva nazovi sretna dana detinjstva u Kraljevu a sutra već u neizvesnost i detinjstvo bez svetlosti. Zar im je to budućnost? Sumnjam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA