Vreme čitanja: oko 1 min.

Frka sa sudijom na meču Srbija - Slovačka u Kraljevu: Arbitar dodelio protivniku poen, a onda i poništio jedan

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svašta se dešavalo na ovom meču...

  • 1
Tenis, Srbija, Slovačka, Dejvis Kup Foto: Telegraf

Teniska reprezentacija Srbije se nalazi u poprilično teškom položaju, pošto gube od Slovačke u kvalifikacinom meču za Dejvis kup sa 2:0, dok ni u dublovima ne ide kako treba, gde u Kraljevu imaju zaostatak u setovima, ali i od jednog brejka u ovom meču koji može biti odlučujući.

Da stvari budu gore po Srbiju, čak i arbitar na meču donosi neke odluke koje samo štete našim momcima u ovoj borbi za opstanak u životu.

Naime, Nikola Ćaćić i Miomir Kecmanović su izašli na megdan Klajnu i Zelenaju, ali, dosta se muče, a u tome im "pomaže" sudija.

Prva sporna situacija se odigrala u taj-brejku prvog seta, gde su naši teniseri prokockali priliku i to nakon što je sudija odlučio da jednu "ničiju" lopticu dodeli Slovačkoj što je samo razljutilo Srbe, pa su ušli i u okršaj sa sudijom na ovom meču. Nije to bilo sve, kada su izgubili set, sudija je nastavio raspravljanje s njima.

Na početku drugog seta, ponovo se desila ista situacija, prekinut je poen, činilo se da su ga Srbi osvojili, međutim, sudjia je odlučio da ga poništi što je samo još više razljutilo naše igrače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdan

    3. februar 2024 | 14:56

    Sta reci posle ovakvog poraza. Katastrofa i bed i jada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA