≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kirjos se ne slaže da je Đoković kao Džordan, poredio je Novaka sa drugom legendom

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je u pravu?

  • 2
NIk Kirjos, Novak Đoković Foto: WILLIAM WEST / AFP / Profimedia

Australijski teniser Nik Kirjos nije se složio sa francuskom kolegom Rišarom Gaskeom oko izjava da je Novak Đoković kao Majkl Džordan!

Ne zbog eventualne činjenice da Novak nije blizu legendarnog Majkla, nego zato što Nik smatra da Džordan nije toliko dominantan kao Srbin.

- Ne, Đoković je Lebron. Dežjms to još radi sa 40. Džordan je stao ranije, a i nije bio toliko dominantan - napisao je Kirjos na društvenim mrežama.

Podsetimo, Gaske je nedavno izjavio:

- Osim Đokovića, koji osvaja Grend slemove sa skoro 37 godina. Da li smo to ikada doživeli u sportu, osim možda Majkla Džordana? Mesi igra u Majamiju, ostali u Saudijskoj Arabiji, a on je svetski broj 1! Ne mogu da objasnim zašto je takav momak toliko jak u tim godinama. Sa 37-38 godina normalno da si manje dobar nego sa 25 - poručio je Francuz nedavno za "Lekip."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Eurosport (@eurosport)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kresoje

    8. februar 2024 | 13:01

    Novak je najveci sportlsta svih vremena uopste.

  • Dejan

    9. februar 2024 | 15:14

    Na stranu Novak nego ovo u izjavi Kirjosa u vezi Dzordana, da nije bio toliko dominantan... Ha,ha... Nema veceg kosarkasa od njega! Niti je bilo niti ga sada ima. Kobi i Lebron blizu ali u isto vreme i daleko. Ne zna Kirjos nista o kosarci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA