Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija nije imala sreće na žrebu za plej-of Dejvis kupa

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grčka predvođena Cicipasom naredni rival

  • 1
Viktor Troicki, Dejvis kup Srbija Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Dejvis kup reprezentacija Srbije nije imala sreće na žrebu za plej-of Svetske grupe pomenutog takmičenja, jer će rival biti ekipa Grčke!

Grci su uz Dance bili ubedljivo najteži rival, najviše zbog toga što Stefanos Cicipas uvek igra za svoju zemlju. Dobra stvar je ta što će Srbija od 13. do 15. septembra biti domaćin.

- Dobili smo neugodnog protivnika, jer imaju sjajnog igrača Stefanosa Cicipasa. Svi znaju za njega. Dobra okolnost je što pored njega nemaju vrhunske tenisere. Njegov mlađi brat je u Top 100 u dublu i braća Cicipas umeju da odigraju dobro u tom segmentu. Što se nas tiče, moramo da pokažemo kvalitet na terenu, da damo sve od sebe. Igramo ponovo kod kuće. Naše je da se što bolje pripremimo do septembra i da zaboravimo dva bolna poraza, u Kraljevu od Slovačke i od Italije u Malagi i da krenemo na bolje - poručio je selektor Viktor Troicki posle žreba za plej-of Dejvis kupa.

Parovi plej-ofa Svetskae grupe 1 su Srbija - Grčka, Hrvatska - Litvanija, Švedska - Indija, Kazahstan - Danska, Poljska - Koreja, Švajcarska - Peru, Egipat - Mađarska, Norveška - Portugalija, Austrija - Turska, Kineski Tajpeh - Bosna i Hercegovina, Izrael - Ukrajina i Japan - Kolumbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer

    8. februar 2024 | 18:37

    Ma nije zbog termina,jer kad nema Noleta,babe će izgubiti i od dece!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA